Synovia Shakiry a Piquého vo futbalovom ošiali! Ale slávnemu otcovi nefandili

Hoci sa Shakira aktuálne nachádza na turné, fandiť futbalistom nezabúda.

22.06.2018 00:00
debata

Futbalová horúčka ovládla aj speváčku Shakiru (41). Celkom prirodzene, veď otcom jej dvoch synov je slávny futbalista Gerard Piqué (31), počas aktuálnych MS vo futbale hrá za národný tím Španielska.

Temperamentná hviezda na svojom Instagrame zverejnila záber pred zápasom jej rodnej Kolumbie, na ktorom jej dvaja synovia fandia práve tomuto tímu oblečení vo farbách krajiny – vo výraznej žltej. Shakira ešte k fotografii napísala: „Poď Kolumbia“. V žltých futbalových dresoch sa do objektívu usmievajú dvaja synovia slávnej dvojice – Milan (5 a pol roka) a Sasha (3 a pol roka).

‪Vamos Colombia! ‬

A post shared by Shakira (@shakira) on

Kolumbijská rodáčka sa aktuálne nachádza na svojom turné El Dorado, v týchto dňoch sa na pódiu predvedie fanúšikom v Taliansku, Francúzsku či Španielsku. Aj napriek nabitému pracovnému programu si na fandenie čas nájde.

Na Majstrovská sveta má ona sama veľmi osobné spomienky, s partnerom, Gerardom Piquém, sa spoznali práve vďaka MS vo futbale v roku 2010, ktoré sa konali v Juhoafrickej republike. K šampionátu Shakira naspievala pieseň Waka Waka (This Time for Africa). Pár sa prvý raz stretol počas nakrúcania klipu k spomínanej skladbe na jar 2010.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #Gerard Piqué

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...