Krásnej Monike Bagárovej sa rozpadol vzťah! Speváčka prezradila dôvod

Česká speváčka Monika Bagárová a slovenský bubeník Dávid Hodek sa rozišli.

21.06.2018 12:10
Na podujatí nechýbala ani speváčka Monika... Foto:
Speváčka Monika Bagárová.
debata

Informuje o tom portál Topky.sk s tým, že dvojica tvorila pár niečo vyše roka a zdieľali už spolu aj vlastnú domácnosť. „Áno, je to pravda. Rozišli sme sa ako dvaja rozumní ľudia. Nikto tretí v tom nie je a to je všetko, čo by som k tomu povedala,“ potvrdila Topkám 23-ročná rodáčka z Brna. „Jednoducho sme si prestali rozumieť,“ skonštatovala pre portál Super.cz speváčka.

Na podujatí nechýbala ani speváčka Monika... Foto: Česko-Slovenský ples/ Pavel Dvořák
Na podujatí nechýbala ani speváčka Monika Bagárová. Na podujatí nechýbala ani speváčka Monika Bagárová. Vzala so sebou aj svojho partnera Dávida Hodeka.

Momentálne sa chce pritom podľa vlastných slov sústrediť najmä na seba a svoju kariéru. „Chodím pravidelne cvičiť a sústredím sa na svoju hudbu. Píšem songy, som zatvorená v štúdiu, chcem ísť do toho naplno,“ prezradila. „Myslím, že momentálne mám pred sebou toľko pracovných vecí, že si chcem nechať čistú hlavu a chcem byť sama,“ poznamenala s tým, že ju čaká už druhá spolupráca s rapperom Egom, s ktorým majú „krásny song“.

Monika Bagárová sa dostala do povedomia verejnosti vďaka účasti vo finále súťaže Česko Slovenská SuperStar (2009). V roku 2011 debutovala albumom Shining, na ktorý v roku 2017 nadviazala štúdiovkou Flashback. Na konte má napríklad aj duetá Prší s Robom Opatovským, Skús zabudnúť s Igorom Kmeťom ml. či Žít tu chvíli s Matějom Vávrom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Bagárová

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...