Johnny Depp: Nalial som si vodku a písal, až kým som nevidel pre plač!

Krutý rozvod, domáce násilie, konto bez peňazí? To všetko sa spájalo s hercom Johnnym Deppom v uplynulých rokoch. Prvýkrát o celej téme prehovoril on sám.

22.06.2018 14:50
Herec Johnny Depp. Foto: ,
Herec Johnny Depp.
debata (2)

Päťdesiatpäťročný herec tak urobil pre magazín Rolling Stone, ktorému prezradil, že sa „ocitol tak hlboko, ako to len bolo možné“. „Ďalšie štádium by bolo, že niekam prídete s očami otvorenými a naspäť vás už odvezú. Nedokázal som toľko bolesti prežívať každý deň,“ uviedol Depp, ktorý sa rozišiel s herečkou a modelkou Amber Heardovou.

Na to, aby sa vyrovnal so svojimi pocitmi, vraj začal písať biografiu. Zvolil si na to písací stroj. „Nalial som si ráno vodku a písal som dovtedy, kým mi slzy nezastreli zrak a už som viac nevidel na stránky. Neustále som sa snažil uvedomiť si, čím som si toto zaslúžil. Snažil som sa byť ku všetkým milý, láskavý, každému pomáhať, byť verný pravde, pretože pravda je pre mňa najdôležitejšia. A aj tak sa to stále dialo,“ opísal pre známy magazín svoje pocity Depp.

O podozreniach z domáceho násilia, ktoré naznačovalo domáce video, zverejnené Heardovej právnikmi, však nehovoril. Priznal sa však, že sa ho dotklo, ako sa v médiách dookola písalo o tom, ako je na mizine.

„Môj syn musel od všetkých detí v škole počúvať, že jeho starý prišiel o všetky peniaze a to nie je v poriadku,“ vyhlásil Depp. Už s náznakom humoru však uviedol, že reči o tom, že za víno utratil viac ako 30-tisíc dolárov, ho urazili. „Pretože to bolo omnoho viac.“

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #alkohol #Johnny Depp #rozvod #Amber Heard #slová #Rolling Stone

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...