Orlando Bloom priznal svojej krásnej kolegyni: Bol som do teba zamilovaný

Orlando Bloom sa s Cate Blanchettovou stretol na pľaci počas nakrúcania Pána prsteňov, fantasy trilógie režiséra Petra Jacksona.

22.06.2018 11:00
Orlando Bloom Foto: ,
Herec Orlando Bloom.
debata

41-ročný herec hral postavu Legolasa. Blanchett stvárňovala krásnu Galadriel a snímka z roku 2001 získala 4 sošky Oscara. Obaja herci sa stretli v šou moderátora Jamesa Cordena, v ktorej si práve Bloom zaspomínal, ako naňho o päť rokov strašia kolegyňa počas nakrúcania pôsobila.

Bloom pri otázke o Blanchettovej, sediac na pohovne v štúdiu, priam očervenel. „Nemohol som ani myslieť, bol som do nej zaľúbený. Áno, bol som do teba zaľúbený,“ povedal herec smerom k Blanchettovej a dodal: „Mal som vtedy asi 20 rokov“. Ona mu na to s úsmevom odpovedala: „Koľko rokov som vtedy mala ja? 110?.“

Následne Bloom s úsmevom dodal, že krásnu Austrálčanku pozoroval počas nakrúcania. „Ale nie takým tým desivým spôsobom, neboj sa.“

Herečka  Cate Blanchett. Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Herečka a prezidentka poroty Cate Blanchett. Herečka Cate Blanchett.

Bloom sa o pár rokov po Pánovi prsteňov oženil s jednou z najslávnejších modeliek sveta, s Austrálčankou Mirandou Kerrovou, s ktorou má syna Flyna. Ich manželstvo, ktoré trvalo od roku 2010, sa však skončilo rozvodom. Aktuálne je hercovou partnerkou speváčka Katy Perry. Kate Blanchett bola už počas nakrúcania Pána prsteňov vydatá za scenáristu Andrewa Uptona, s ktorým žije dodnes a spoločne vychovávajú 4 deti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Orlando Bloom #Pán prsteňov

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...