Katka Knechtová už spriada veľké plány! Inšpirovala ju aj SuperStar

Slovenská speváčka Katarína Knechtová chce v lete sústrediť sily na vybudovanie vlastného kreatívneho priestoru, v ktorom by tvorila.

23.06.2018 02:00
Na akcii Markíza sa objavila aj speváčka Katka... Foto:
Speváčka Katka Knechtová.
debata

„S kamarátkou architektkou sme si povedali, že ideme do toho. Chceli by sme si vytvoriť priestor, v ktorom by sme mohli obe tvoriť. Otázka je, čo všetko sa tam bude diať. Chceme tam kúpiť aj ping-pongový stôl. Ja sa chcem trošku začať venovať grafike, učiť sa kresliť a robiť tam muziku a rôzne veci. Možno ho časom rozšírime a sprístupníme aj ďalším tvorivým ľuďom, uvidíme,“ povedala.

K tejto myšlienke ju inšpirovala aj tohtoročná SuperStar. „Aj vďaka SuperStar som si uvedomila, že v mladých ľuďoch je úplne iná energia, takže by som sa veľmi tešila, keby sa tam časom nahrnuli aj nejakí noví mladí kreatívni ľudia. Je to pre mňa veľmi inšpiratívne, dáva mi to veľa energie. Vy aj viete, že vo vás drieme nejaký skrytý talent, že to v sebe máte, ale niekedy potrebujete, aby vás niekto druhý práve tou svojou energiou nakopol a tú vašu kreativitu podporil. Chcem tam tak byť a ťahať tam tú tvorivosť zo vzduchu,“ zasmiala sa.

Okrem toho známu speváčku čaká aj krátky výjazd do Chorvátska. Dlhšiu dovolenku pri mori však zatiaľ neplánuje. „Chcela by som sa toto leto zdržovať skôr na Slovensku. Ja už som sa nacestovala tak veľa, že mne sa vlastne už nikam nechce ísť. Počkám si na príhodnejšie obdobie, keď odletím do teplých krajín,“ prezradila.

Počas leta vystúpi aj na viacerých open air koncertoch. Ich zoznam nájdu fanúšikovia a fanúšičky na speváčkinej oficiálnej webovej stránke. „Moja hlava je deravý hrniec, snažím sa žiť v prítomnosti. Viem, čo ma čaká o desať minút, viem, keď večer hrám akciu, ale to je všetko,“ vtipne poznamenala.

Na koncerty sa podľa vlastných slov teší nielen počas leta, ale ako je rok dlhý. „Ja som človek, ktorý má rád zmenu. Narodila som sa v krajine, v ktorej sa striedajú štyri ročné obdobia a to tak nejako súvisí aj s tými koncertmi. Máme klubové akcie, potom také vážnejšie v divadlách, kde hrám s kapelou alebo s orchestrom rôzne hosťovačky a potom v lete to pivko a festivaly a úplne iná atmosféra, trošku sa všetci vetráme na vzduchu. Mne vyhovuje, že sa to takto mení,“ podotkla. „A keď mám voľnejšie a vyslovene mám chuť ísť súkromne na nejaký festival, tak idem. Tento rok to nestihnem, ale minulý rok som napríklad bola celé tri dni na Colours of Ostrava,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #Katarína Knechtová

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...