Ten je podarený! Temperamentná Simona Stašová má ale spoločníka

Simonu Stašovú diváci poznajú predovšetkým z filmového plátna, roky patrí medzi najvychytenejšie české hviezdy.

24.06.2018 00:00
debata

Nezabudnuteľné snímky ako Muži v nádeji, Román pre ženy, no predovšetkým Pelíšky z nej urobili herečku, ktorá má svoje stále miesto na hereckom nebi. 63-ročná ryšavka však nie je aktívna len pred kamerami či na divadelných doskách. Roky sa venuje aj mnohým charitatívnym projektom. Práve na jednom z nich sa v Prahe ukázala aj v týchto dňoch. „Akce Cihla“ je charitatívny projekt na podporu moderných sociálnych služieb pre mentálne postihnutých ľudí. A na akcii nechýbala ani temperamentná dcéra Jiřiny Bohdalovej.

Simona Stašová so svojím psíkom na... Foto: Profimedia
Simona Stašová Simona Stašová so svojím psíkom na charitatívnom podujatí "Akce Cihla" v Prahe.

Ako už na mnohých podujatiach, zaujala nielen svojim sviežim vzhľadom. Spoločnosť pred fotografmi jej robil psík Pepina. Toho si pred rokom herečka adoptovala z útulku a odvtedy ju podľa jej slov sprevádza nielen na rôznych akciách, ale aj počas divadelných zájazdov. A Pepina sa spolu so svojou slávnou „paničkou“ predviedla aj tento raz.

Herečka zvolila letný outfit, prišla v ľahkej bielej blúzke a bielych nohaviciach. Jej poznávacám znamením je okrem sršiacej energie aj jej hustá ryšavá hriva, ktorú si tento raz nechala rozpustenú padať na plecia. V náručí s Pepinou sa spokojne usmievala a užila si príjemné letné popoludnie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Simona Stašová

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...