Rose Leslie zo seriálu Hra o tróny je už pod čepcom

Anglický herec Kit Harington a jeho škótska kolegyňa Rose Leslie sa vzali na rodinnom zámku nevesty.

24.06.2018 06:19
Kit Harington prišiel na premiéru so svojou... Foto: ,
Herec Kit Harington a Rose Leslie (v šatách Erdem).
debata (3)

Sobáš sa konal popoludní v Rayne Church, neďaleko 900-ročného zámku Wardhill na severovýchode Škótska. Medzi hosťami nechýbali hereckí kolegovia a kolegyne dvojice zo seriálu Hra o tróny (2011), Peter Dinklage, Maisie Williams, Sophie Turner či Emilia Clarke. Po sobáši sa mladomanželia odviezli na recepciu, ktorá sa konala na spomínanom rodinnom zámku.

Otec nevesty Sebastian Leslie sa v sobotu vyjadril, že je zo svadby absolútne nadšený. „Je to pre nás veľmi krásny deň," povedal.

#roseleslie #wedding #kitharington #couple

A post shared by Rose Leslie (@roseleslie_got) on

Tridsaťjedenročný predstaviteľ Jona Snowa zo spomínaného seriálu a rovnako stará Leslie, ktorá sa v projekte predstavila ako bojovníčka a jeho milenka Ygritte, sa spolu po prvý raz ako pár objavili na verejnosti v roku 2016. Zoznámili sa v roku 2012.

Christopher Catesby ‚Kit‘ Harington je známy napríklad aj z hororu Návrat do Silent Hill 3D (2012), dobrodružného fantasy Siedmy syn (2014), drámy Pompeje (2014), vojnového filmu Testament mladosti (2014), mokumentu Sedem dní v pekle (2015) či mysteriózneho westernu Brimstone (2016). Svoj hlas prepožičal jednej z postáv v animovanom filme Ako si vycvičiť draka 2 (2014).

Rose Leslie sa okrem Hier o tróny predstavila aj v seriáli Panstvo Downton (2010 – 2015), v ktorého prvej sezóne stvárnila Gwen Dawson. Zahrala si aj v snímkach Honeymoon (2014) či Posledný lovec čarodejníc (2015) a v súčasnosti účinkuje v dramatickej sérii Dobrý boj (2017).

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Rose Leslie

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...