Známa raperka Cardi B už nechce rapovať, túži byť herečkou

Americká raperka Cardi B údajne premýšľa o tom, že po pôrode vymení hudobnú kariéru za hereckú.

25.06.2018 00:00
Raperka Cardi B. Foto: ,
Raperka Cardi B.
debata

Podľa britského denníka Metro podpísala 25-ročná rodáčka z New Yorku zmluvu s agentúrou Creative Artists, ktorá by jej mala pomôcť získať zaujímavé a významné úlohy.

„Dôležitým dôvodom, prečo sa o to teraz pokúša, je skutočnosť, že je presvedčená, že ak sa zameria na herectvo, bude pre ňu jednoduchšie byť mamou na plný úväzok. Hudba si vyžaduje, aby bola na cestách a ona nechce byť dlho preč od svojej dcéry," povedal zdroj pre Metro. Svoj čas údajne Cardi plánuje tráviť medzi Los Angeles a New Yorkom.

Cardi B, vlastným menom Belcalis Almanzar, debutovala v roku 2017 singlom Bodak Yellow, ktorý sa dostal na prvú priečku Billboard Hot 100 a v roku 2018 jej vyniesol aj dve nominácie na Grammy. Jej prvý album Invasion of Privacy, ktorý sa dostal na trh v apríli 2018, debutoval na prvej priečke Billboard 200 a okrem spomínaného Bodak Yellow z neho vzišli aj ďalšie tri úspešné single Bartier Cardi, Be Careful a I Like It.

Raperka potvrdila svoje tehotenstvo v apríli počas účinkovania v Saturday Night Live. Otcom dieťaťa je jej snúbenec, rapper Offset.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cardi B

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...