Victoria Beckham: Chcem byť najlepšia vo všetkom

Štvornášobná úspešná mama netají, že v živote si pred seba kládla vždy vysoké ciele.

25.06.2018 10:30
Victoria Beckham Foto: ,
Dizajnérka Victoria Beckham.
debata

„Pokúšam sa byť najlepšou mamou, najlepšou manželkou a najlepšou profíčkou,“ povedala vychytená módna dizajnérka podľa „Daily Mail“ počas konferencie magazínu Forbes v New Yorku. Ako dodala 44-ročná niekdajšia členka zoskupenia Spice Girls, vždy si pred seba kládla vysoké ciele.

Svojím vystúpením odniesla zároveň aj vietor z plachiet neprajníkom, ktorí špekulujú o kríze v jej manželstve s futbalistom Davidom Beckhamom. Ich manželstvo trvá takmer 20 rokov a pochádzajú z neho štyri deti – Brooklyn (19), Romeo (15), Cruz (13) a Harper (6). Ako zdôraznila, jej manžel si plní úlohy rodiča na jednotku, nielen čo sa výchovy týka, ale aj takých „obyčajných“ vecí, ako je napríklad varenie večere pre deti alebo ich rozvoz na ich aktivitami. Aj za to je svojmu manželovi nesmierne vďačná.

A hoci sa Victoria pýši tým, ako sa jej darí na rozličných životných poliach, k hudbe sa vrátiť neplánuje, ako pred časom potvrdila pre magazín Grazia. "Nebude žiadne turné, žiadna ďalšia hudba od Spice Girls, ale bolo skvelé sa s nimi stretnúť,” povedala Beckham pre magazín Grazia. Dodala, že ona sama teraz posilňuje ženy prostredníctvom svojej módy.

Spice Girls vznikli v roku 1994. Na konte majú nahrávky Spice (1996), Spiceworld (1997) či Forever (2000). Po veľkom úspechu si dali v roku 2000 pauzu a znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné. Naposledy sa spolu predstavili na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Beckham

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...