Tu je vyznanie Karla Gotta jeho Ivane a dcéram: Vy ste pre mňa tie pravé

O videoklip k skladbe Ta pravá sa postaral Martin Pasecký, ktorý zvolil práve taký scenár, ktorý pozýva divákov do prúdu Gottových spomienok, i do jeho prítomnosti, kde ho môžeme vidieť s rodinou.

25.06.2018 14:30
Karel Gott Foto:
Karel Gott s manželkou Ivanou počas nakrúcania videoklipu Ta pravá.
debata

„Ten impulz prišiel veľmi náhle. Pieseň som od prvého vypočutia vnímal ako veľmi emotívnu osobnú spoveď. Je to vlastne oslavná pieseň na tému súčasnosti, ale zároveň rozprávanie o minulosti, o životnej ceste, a preto sme sa rozhodli byť v tomto klipe rozpráva mi, ktorí dokážu vizuálne kombinovať tieto dve časové roviny. Klip pri spracovaní prešiel zložitou, ale vizuálne veľmi zaujímavou animačnou technológiou. Ukazuje mnoho prekvapivých detailov z Gottovej životnej cesty,“ opísal vznik klipu Pasecký.

Marek Ztracený o vzniku piesne Ta pravá prezradil: "Na myšlienku napísať Karlovi pieseň ma priviedol môj kamarát. Začal som Karla viac sledovať a zistil som, že sa mi páči jeho prístup k fanúšikom a k životu. Pri skladaní som sa do neho na chvíľu akoby prevtelil a zrazu bola na svete pesnička Ta pravá. Karel mi hneď volal, že táto je tá ona! Úprimne ma to potešilo a je to pre mňa nová skúsenosť, pretože som bol na pesničky dlho lakomý. Navyše, ako bonus, ma Karel Gott pozval na svoj veľký koncert do O2 Arény, kde sme si Tu pravou spoločne zaspievali.“

Album Ta pravá vyšiel 8. júna 2018 v Supraphone, booklet obsahuje texty piesní a rozhovor Miloša Skalku s Karlom Gottom. Obal je doplnený sadou nových fotografií Ondřeja Pýchu. Špeciálnym prekvapením je obraz, ktorý na zadnú stranu bookletu namaľovala Ivana Gottová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #Ta pravá

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...