Útok na rodinu, bitka a potom... predávkovanie! Heather Locklear šokuje

Zdá sa, že herečka Heather Locklear zažíva psychicky pomerne nestabilné okolie. Už pred pár týžňami bola do jej domu privolaná polícia, v nedeľu skončila dokonca vo väzbe.

26.06.2018 08:40
debata
Herečka Heather Locklear na zábere po zatknutí... Foto: SITA/AP
Herečka Heather Locklear na zábere po zatknutí v nedeľu 24. júna. Herečka Heather Locklear na zábere po zatknutí v nedeľu 24. júna.

Stalo sa tak potom, čo na Locklearovú zavolali políciu samotní členovia jej rodiny. Plavovlasá herečka, ktorú preslávila najmä rola mrchy v seriáli Melrose Place, však zaútočila dokonca aj na príslušníka policajného zboru.

Locklear najprv kopla zástupcu šerifa a potom aj záchranára, ktorého privolali, aby skontroloval jej zdravotný stav v súvislosti s jej zjavnou intoxikáciou. Následne ju vzali do nemocnice a odtiaľ do väzby za napadnutie. Nasledujúce ráno ju prepustili na kauciu 20-tisíc dolárov (v prepočte zhruba 17 100 eur) a podľa zdroja z jej okolia herečka ešte v pondelok nastúpila na liečenie. Manažér Locklear zatiaľ na otázky agentúry AP nereagoval.

Ako informoval portál JustJared.com, Heather Locklear sa po svojom prepustení údajne doma ešte stihla opätovne predávkovať a do jej vily musela byť opätovne privolaná záchranná služba. Herečka, ktorá sa v poslednom období už neobjavuje v nových projektoch, bola hospitalizovaná a následne ju prijali na odvykaciu liečbu.

Locklear, ktorá už aj v minulosti bojovala so závislosťou, pritom nie je na liečení prvý raz. V marci 2008 jej lekár privolal pomoc, pretože mala podľa neho samovražedné sklony a v júni toho istého roku vyhľadala pomoc v súvislosti so psychickými problémami. V septembri 2008 ju zatkli aj za jazdu pod vplyvom alkoholu. Na liečenie závislosti pritom dobrovoľne nastúpila i tento rok v marci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #zatknutie #konflikt #predávkovanie #Heather Locklear

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...