Cardi B prekvapila: S Offsetom sú tajne zosobášení celé mesiace!

Americký rapper Offset, ktorý je členom hip-hopovej skupiny Migos, a rapperka Cardi B sa vlani v tajnosti zosobášili.

26.06.2018 15:25
Raperka Cardi B a jej manžel Offset na... Foto: ,
Raperka Cardi B a jej manžel Offset na archívnom zábere.
debata

Správu o ich svadbe v pondelok potvrdila samotná interpretka po tom, ako o nej informoval portál TMZ, ktorému sa podarilo získať aj sobášny list dvojice.

„Existuje tak veľa momentov, ktoré zdieľam so svetom, a potom sú tu také, ktoré si chcem nechať pre seba. Sobáš bol jedným z tých momentov. Náš vzťah bol taký nový, rozchádzali sme sa a dávali dokopy a museli sme ešte veľa dospieť, ale boli sme veľmi zaľúbení a nechceli sme sa navzájom stratiť. Jedno septembrové ráno sme sa zobudili a rozhodli sa, že sa zosobášime,“ napísala rodáčka z New Yorku na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter s tým, že svadba bola veľmi skromná a dokonca bez snubného prsteňa.

Podľa sobášneho listu sa Offset a Cardi B zosobášili 20. septembra v Atlante v štáte Georgia. V októbri však rapper, aj napriek tomu, že už boli svoji, požiadal svoju manželku verejne o ruku. Urobil tak na pódiu počas koncertu Power 99’s Powerhouse vo Philadelphii a daroval jej zásnubný prsteň s osemkarátovým diamantom.

„Veľmi si cením a milujem môjho manžela za to, že chcel, aby som mala ten špeciálny moment, o ktorom sníva každé dievča, keď si pokľakne a dá mi na prst prsteň. A on to pre mňa urobil!“ napísala 25-ročná rodáčka z New Yorku.

Špekulácie o manželstve Cardi B a Offseta sa objavili po tom, ako sa rapper v nedeľu počas BET Awards o rapperke vyjadril ako o manželke. „Ďakujem Bohu, ďakujem mojej manželke. Vy by ste mali poďakovať vašej,“ uviedol vtedy 26-ročný interpret.

Manželia momentálne očakávajú príchod ich prvého potomka – dcéry, ktorá sa má narodiť začiatkom júla. „A teraz, už keď to viete, vy malí zvedaví zasrani, môžete aspoň prestať hovoriť, že mám dieťa mimo manželstva,“ dodala na záver svojho príspevku o svadbe Cardi B.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #tajná svadba #Cardi B #Offset

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....