Bunda, ktorá paroduje Trumpovej model, ide na dračku!

Nápis na bunde, v ktorej americká prvá dáma Melania Trump vo štvrtok odcestovala na návštevu texaského centra, kde sú internované deti odobrané prisťahovalcom bez dokladov, vyvolal silnú vlnu kritiky nielen na sociálnych sieťach.

26.06.2018 17:08
debata
Prvá dáma USA Melania Trump v bunde Zara s... Foto: Reuters, KEVIN LAMARQUE
Melania Trump Prvá dáma USA Melania Trump v bunde Zara s nápisom I really don't care, do u? (Mne to je fakt jedno. A vám?).

Biely odkaz na chrbte jej khaki bundy: „Je mi to úplne jedno, a vám?“ bol totiž za danej situácie prinajmenšom nepremyslenou voľbou. Americká odevná firma Wildfang ale faux pas využila a začala za 98 dolárov predávať v rovnakom štýle s nápisom: „Naozaj mi na tom záleží, vám nie?“ (I really do care, do u?). Všetky výťažky z predaja budú venované texaskej organizácii pre pomoc utečencom a prisťahovalcom (Raíces).

Nápis na chrbte bundy prvej dámy: „I really don't care, do u?“ spôsobil rozruch. Prezident Trump neskôr na Twitteri napísal, že nápis „odkazuje na médiá, ktoré šíria falošné správy“. Podľa hovorkyne manželky amerického prezidenta Donalda Trumpa nebol vo voľbe oblečenia prvej dámy žiadny skrytý význam. Bunda s kapucňou je z reťazca Zara za 39 dolárov.

Prvá várka sto kusov búnd Wildfang vo vojenskom štýle, ktorá išla do internetového predaja, zmizla za hodinu a s druhou várkou to nebolo inak, napísala agentúra Reuters. Päť rokov stará firma teraz dostáva žiadosti o tričká a ďalšie bundy. Ich predajom chce získať pre Raíces celkom 50 000 dolárov, dodal Reuters.

debata chyba
Viac na túto tému: #škandál #bunda #firma #odev #Melania Trumpová

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...