Toto Nicole Kidman v manželstve nikdy nespravila! A preto je šťastná...

Austrálska herečka Nicole Kidman si s manželom, muzikantom Keithom Urbanom, neposiela SMS správy.

28.06.2018 00:00
debata (2)
Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban na 53. ročníku cien Akadémie Country hudby.

Vyjadrila sa tak v rozhovore pre magazín Parade, v ktorom sa rozprávala o tajomstvách stojacich za ich úspešným 12-ročným manželstvom.

„Nikdy sme si neposielali SMS-ky. To vôbec nie je náš vzťah,“ vyjadrila sa rodáčka z Honolulu s tým, že si skôr telefonujú alebo za sebou odcestujú, ak sa im cnie.

„Voláme si. Robili sme to tak od samého začiatku. Dôvod, prečo sme s tým začali, bol taký, že som nevedela ako esemeskovať a jednoducho to pre nás zafungovalo. Takže to teraz nerobíme. Stále sa rozprávame a máme videohovory, len si nepíšeme SMS správy,“ vysvetlila 51-ročná herečka.

Herečka si s manželom, za ktorého sa vydala 25. júna 2006 v austrálskom Sydney, neposiela správy preto, lebo si myslí, že z času na čas zle opisujú to, o čom sú. „Stalo sa mi, keď som opakovane čítala SMS-ky, že som si vravela ‚Čo to znamená?‘ a potom som to prečítala niekomu a opýtala sa ‚Môžeš mi to vysvetliť?‘ Toto nechcem medzi mnou a mojím milým,“ dodala Kidman.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #sms #komunikácia #Nicole Kidman #Keith Urban

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...