Vyznanie a zároveň trpký odkaz! Rytmus volil slová, ktoré Daru ne(po)tešia

Keď sa rozchádzali, mali jeden pre druhého len samé pekné slová. Vyzeralo to, že Dara Rolins a Rytmus zostanú priateľmi. Ale ktohovie, či to je ešte možné...

28.06.2018 10:43
Rytmus a Dara Rolins Foto: ,
Rytmus a Dara Rolins prichádzajú na archívnom zábere.
debata (10)

Na sociálnych sieťach, kde dnes nejedna celebrita (ale aj bežní ľudia) zdieľa tie najintímnejšie emócie a predvádza verejné vyznania, sa práve nad vzťahom známej dvojice objavili prvé mračná. Aspoň si to možno domyslieť.

Stačil na to odkaz slovenského rapera, ktorý sa už niekoľko týždňov otvorene priznáva k láske ku moderátorke Jasmine Alagičovej. „Toto moje dievčatko fajnové dnes oslavuje 29rôčkov,“ napísal v stredu 27. júna na svojom konte pod fotografiu, kde ho krásna moderátorka bozkáva na líce. „To, kedy a kde sme sa stretli prvý krát a ako to začalo si necháme pre seba. Bolo to, to najsilnejšie, čo som v živote zažil, a behom minuty som cítil, že si,“ pokračoval Rytmus.

Vyznanie je to krásne. Ale ruku na srdce, rozhodne s trpkou príchuťou pre všetky bývalé lásky. A zdá sa, že Daru Rolins poriadne zabolelo. Len o niekoľko hodín neskôr sa totiž objavil odkaz od samotnej speváčky na jej vlastnom Instagrame.

„Niekedy vás veci zaskočia, sklamú, prekvapia, preberú z ilúzie ešte aj teraz, v dospelom veku. Ten život si nedá pokoj,“ napísala Rolins. „Keď stojíte nohami pevne na zemi, resp. keď máte pomyselný bezpečnostný pás, stojí nás to- jak spievam v jednej pesničke iba “občas mierny stres a chaos, keď životom chceme bez zranenia prejsť”. TO totiž asi bez toho ani možné nieje. Keby to občas nepichlo u srdca, ani nevieme že ho máme, čo?“ pokračovala ešte 45-ročná speváčka.

Hoci odkaz neadresuje priamo Rytmusovi, stačí si zrátať dve a dve. Niekedy si človek hovorí, že by možno ľuďom bolo lepšie bez všetkých tých sociálnych sietí a zdieľaní, čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #Instagram #Vyznanie #Dara Rolins #odkaz #Rytmus #Jasmína Alagič

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...