Kasting na Cruisovu frajerku mala absolvovať aj slávna hviezda. Čo vraví ona?

Skutočne bizarný príbeh sa objavil v amerických médiách v súvislosti s hercom Tomom Cruisom. Jeho súčasťou sa však stalo aj ďalšie slávne meno.

29.06.2018 00:00
World Premiere of "Avengers: Infinity War" Foto: ,
Herečka Scarlett Johansson na archívnom zábere.
debata

Reč je o herečke Scarlett Johanssonovej, ktorú menoval v rámci publikovania informácií spred rokov bývalý člen a zároveň ochrankár scientologickej cirkvi Brendan Tighe. Ten v rozhovore s moderátorkou Megyn Kellyovou uviedol, že po rozpade manželstva Cruisa a Nicole Kidmanovej v roku 2001 sa snažila scientologická cirkev nájsť Cruisovi vhodnú partnerku.

Podľa Tigheho informácií mali zástupcovia cirkvi organizovať „výberový kasting“, na ktorom sa údajne zúčastnila aj herečka Scarlett Johansson. V tom čase mala len 17 rokov.

Samotná herečka sa však proti tvrdeniam rezolútne ohradila. „Samotná myšlienka, že by mal niekto absolvovať výberové konanie, aby sa dostal do vzťahu, je nesmierne urážlivá,“ vyhlásila. „Odmietam kohokoľvek šíriaceho myšlienku, že mi chýba integrita na to, aby som bola schopná vybrať si moje vlastné vzťahy,“ dodala ešte Johansson a podotkla, že „asi len muž ako Brendan Tighe môže prísť s takou bláznivou story“.

Zástupcovia scientologickej cirkvi tiež uviedli, že podobné informácie sú celkom nepravdivé a vymyslené.

debata chyba
Viac na túto tému: #výber #Tom Cruise #Scarlett Johansson #scientológia #partnerka #výmysel

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...