McConaughey: Nechcel som zúfalo loviť manželku, skrátka sa to stalo

Aj mužom tikajú biologické hodiny. Potvrdil to herec Matthew McConaughey, ktorý si zaspomínal na svoje stretnutie a svadbu s manželkou Camilou Alvesovou.

29.06.2018 00:00
debata
Herec Matthew McConaughey a jeho manželka... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Matthew McConaughey a jeho manželka Camila Alves. Herec Matthew McConaughey a jeho manželka Camila Alves na archívnom zábere.

Ako uviedol 48-ročný herec pre Cigar Aficionado, už pred pár rokmi mu začali tikať vnútorné hodiny. „Blížil som sa k štyridsiatke a môj plán bol v takom čase už byť ženatý a mať rodinu,“ prezradil držiteľ Oscara.

„Zároveň som ale nechcel pristúpiť na tú hru, že sa začnem cítiť zúfalo a nervózne. Ak sa príliš stresujete, nenájdete toho správneho človeka,“ pokračoval herec s tým, že mnoho mužov i žien pod takýmto tlakom robí unáhlené rozhodnutia.

„V tom čase som nelovil. Stalo sa to samé od seba. Do môjho poľa pozornosti vstúpila úžasná žena a bola to práve Camila,“ opísal situáciu, ktorá sa odohrala v roku 2006. Dvojica začala spolu randiť pár mesiacov po zoznámení a v roku 2012 sa aj zosobášila.

Prvé dieťa sa im narodilo ešte pred svadbou, dva roky po zoznámení. Ďalšie dve priviedla na svet rodáčka z Brazílie už ako pani McConaugheyová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #svadba #Matthew McConaughey #biologické hodiny #Camila Alves

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...