Najsexi veterinár na svete? Napína svaly, strúha úsmevy a zarába!

Tak tomu sa hovorí úspech. Hoci jeho prácou je starať sa o zvieratá, za posledné roky sa z neho stal miláčik médií a hviezda reklamy.

28.06.2018 15:14
debata
Dr. Evan Antin miluje zvieratá, ale aj kvalitné... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Dr. Evan Antin Dr. Evan Antin miluje zvieratá, ale aj kvalitné autá. Preto sa stal tvárou jedného z nich - ROADM8 od Super 8.

Reč je o veterinárovi Evanovi Antinovi, ktorý svet zaujal už v roku 2016 – ako inak, pár odkazmi na Instagrame. Popularita tohto urasteného fešáka s napínajúcimi sa bicepsami a očarujúcim úsmevom, ktorý nechýba takmer na žiadnej jeho fotke, začala rýchlo stúpať.

Kým v roku 2016 mal na sociálnej sieti 90-tisíc fanúšikov, k dnešnému dňu patrí medzi tých ľudí, ktorých na Instagrame sleduje viac ako milión užívateľov. A to už je niečo. Aspoň v dnešnom svete digitálnej popularity.

Veterinár Dr. Evan Antin (vpravo) a Mike... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Veterinár Dr. Evan Antin (vpravo) a Mike Mueller, viceprezident Super 8 predstavili automobil ROADM8. Veterinár Dr. Evan Antin (vpravo) a Mike Mueller, viceprezident Super 8 predstavili automobil ROADM8.

Antin nezanevrel na svoju prácu a stále sa venuje zvieratám. Popri tom však účinkuje už v niekoľkých programoch a nafotil aj pár reklám. Iba v stredu sa uskutočnila ďalšia z takýchto jeho aktivít.

Antin sa stal tvárou a ambasádorom nového automobilu ROADM8 od firmy Super 8, ktorý obsahuje také vymoženosti ako je kávovar, polstrovanú posteľ či mini-chladničku. Spoločne so šéfom firmy Mikeom Muellerom nového štvorkolesového kamaráta predstavili médiám.

Samozrejme, celebritnému veterinárovi nechýbal ani štvornohý kamoš. Antin držal v náručí jedného zo psíkov, o ktorých sa stará.

zväčšiť Veterinár Dr. Evan Antin (vľavo) a Mike... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Dr. Evan Antin Veterinár Dr. Evan Antin (vľavo) a Mike Mueller, viceprezident Super 8 predstavili automobil ROADM8.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úsmev #reklama #Instagram #popularita #veterinár #svaly #sexy

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...