Koniec! Sam Smith je opäť single, zmazal všetky fotky s milencom

Anglický spevák Sam Smith sa údajne rozišiel so svojím priateľom, americkým hercom Brandonom Flynnom. Informoval o tom britský denník The Sun s odvolaním sa na zdroj blízky interpretovi.

28.06.2018 17:30
Britský spevák Sam Smith nechýbal. Foto: ,
Britský spevák Sam Smith nechýbal.
debata

Podľa neho sa 26-ročný rodák z Londýna a jeho 24-ročný partner, známy najmä zo seriálu 13 Reasons Why (2017), rozišli minulý týždeň.

„Obaja sú zaneprázdnení svojimi kariérami a nanešťastie im to nevyšlo. Sam je zjavne zničený. Toto je najvýznamnejší vzťah, aký kedy mal,“ vyjadril sa anonym. Americký magazín People sa ohľadom rozchodu obrátil na zástupcov oboch umelcov, tí však situáciu zatiaľ nekomentovali.

Smith s Flynnom tvorili pár približne deväť mesiacov. Po prvý raz ich videli na verejnosti bozkávať sa a držať sa za ruky vlani v októbri v New Yorku, v ten istý mesiac boli spolu aj na divadelnom predstavení Dear Evan Hansen na Broadwayi. Svoj vzťah udržiavali zväčša mimo očí verejnosti.

V čase, keď The Sun zverejnil správu o ich rozchode, sa dvojica prestala navzájom sledovať na službe Instagram a Smith dokonca zo svojho tamojšieho účtu vymazal všetky fotografie s Flynnom.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Sam Smith #Brandon Flynn

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...