Rozchod? Katie Holmes a Jamie Foxx urobili dohadom koniec

Pred pár dňami svetom obleteli nepríjemné správy o rozchode prominentného páru - Katie Holmesovej (38) a Jamieho Foxxa (50).

29.06.2018 14:00
Katie Holmes Foto: ,
Katie Holmes na podujatí "American Ballet Theatre 2018 Spring Gala" v Metropolitnej opere v New Yorku.
debata (1)

Podľa portálu ""Radar Online", ktorý citoval zdroj z ich okolia, sa mala dvojica po piatich spoločných rokoch rozísť a zároveň zrušiť svadobné plány. Fanúšikovia hercov však smútiť nemusia. Indormácia o rozchode nie je pravdivá, potvrdila to hovorkyňa herečky, Leslie Sloane.

Pre magazín People sa vyjadrila v stanovisku veľmi jasne: „Je to 100-percentná nepravda“. Vyjadrenie je prekvapivé najmä preto, že doposiaľ sa ani jeden z dvojice oficiálne k ich vzťahu pre médiá nevyjadroval, randili spolu pod rúškom tajomstva dlhé roky.

Hoci o vzťahu Holmesovej a Foxxa sa v Hollywoode dlhodobo špekulovalo, dvojica svoj vzťah zverejnila až v septembri 2017, kedy sa ruka v ruke spolu prešli po pláži v Malibu. Nasledovalo ešte zopár paparazzi záberov, ktoré dvojicu zachytili spoločne. Na oficiálnych podujatiach sa však bok po boku neukazujú, pred pár dňami sa Foxx predviedol na udeľovaní BET Awards 2018 v Los Angeles, spoločnosť pred fotografmi mu robila jeho dcéra Corinne.

Jamie Foxx a jeho dcéra  Corinne Foxx na... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Jmaie Foxx Jamie Foxx a jeho dcéra Corinne Foxx na udeľovaní 2018 BET Awards 2018.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jamie Foxx #Katie Holmes

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...