Ich úsmevy nie sú falošné! Meghan si našla v kráľovskej rodine kamarátku

Okolo vzťahov medzi ženami britskej kráľovskej rodiny médiá neustále špekulujú.

01.07.2018 12:00
Zľava: Vojvodkyňa z Cornwallu Camilla,... Foto: ,
Zľava: Vojvodkyňa z Cornwallu Camilla, vojvodkyňa z Cambridge Kate a vojvodkyňa zo Sussexu Meghan s manželom - princom Harrym.
debata (2)

Sú si blízke? Nenávidia sa? Pomáhajú si alebo medzi nimi panuje závisť? Čo sa skrýva za ich nekonečnými úsmevmi?

Žiadna závisť či zlá krv, ale skutočné priateľstvo má panovať medzi Meghan a Camillou, manželkou princa Charlesa. Čo Meghan spája práve s ňou? „HollywoodLife.com“ píše, že na rozdiel od vojvodkyne Kate, musela Meghan o priazeň zvyšku kráľovskej rodiny tvrdo bojovať. Nielen vzhľadom na fakt, že je Američanka, ale aj pre jej predošlé manželstvo. O priazeň princa Harryho a Williama musela pred rokmi bojovať aj Camilla, než sa v roku 2005 stala Charlesovou manželkou. Práve Camilla je pre Meghan veľkou oporou. „Je jasné, že Meghan, hoci je oficiálne členkou kráľovskej rodiny len pár týždňov, vykročila správnou cestou a verejnosť ju vníma veľmi pozitívne,“ píše HollywoodLife.com.

Blízky vzťah Camilly a Meghan bol viditeľný aj pár dní po svadbe, kedy sa obe dámy zúčastnili na narodeninovej oslave princa Charlesa, ktorá sa konala v záhradách Kensingtonského paláca. Niekoľkokrát chytila Camilla Meghan za ruku, aby jej dodala odvahu a povzbudila ju.

Už pred svadbou bola Camilla veľkou oporou pre Meghan, ktorá sa musela presťahovať z Kanady do krajiny, v ktorej poznala len málo ľudí.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #vojvodkyňa Camilla

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...