Penny z Teórie veľkého tresku opäť pred oltárom! Aha, aká bola nevesta

Americká herečka Kaley Cuoco sa vydala za svojho snúbenca Karla Cooka.

02.07.2018 09:38
debata

Hviezda seriálu Teória veľkého tresku sa šťastnou novinou pochválila na službe Instagram, kde zverejnila snímku s novým manželom. Obrad sa uskutočnil v sobotu v kalifornskom San Diegu a zúčastnili sa na ňom blízki priatelia a rodina, uviedol magazín People.

Cuoco sa s 27-ročným Cookom zasnúbila vlani v novembri, pričom profesionálny jazdec na koni ju požiadal o ruku v deň jej 32. narodenín. Dvojica začala randiť na jar v roku 2016, niekoľko mesiacov po tom, ako sa rozišla s manželom Ryanom Sweetingom. Za tenistu sa vydala 31. decembra 2013 a oficiálne sa s ním rozviedla predvlani v máji.

Kaley Christine Cuoco sa stala známou ako Bridget Hennessy v úspešnom sitkome 8 jednoduchých pravidiel (2002 – 2005). V rokoch 2005 a 2006 účinkovala v dramatickom seriáli Čarodejnice (1998 – 2006). V spomínanom siktome Teória veľkého tresku účinkuje od roku 2007 a spolu s kolegami a kolegyňami si zaň vyslúžila šesť nominácií na Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu. Od októbra 2014 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Kaley Cuoco #Teória veľkého tresku

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...