Paris Hilton: Podarilo sa mi nájsť úžasného muža

Americká herečka, speváčka a dedička hotelového impéria Paris Hilton sa teší na svadbu s modelom Chrisom Zylkom, ktorého považuje za svojho najlepšieho priateľa.

04.07.2018 00:00
Paris Hilton Foto: ,
Paris Hilton na udeľovaní cien "Daily Front Row's Fashion Awards" v Los Angeles.
debata

Tridsaťsedemročná rodáčka z New Yorku to povedala v rozhovore pre magazín Extra. „Je naozaj raritou nájsť takéhoto úžasného muža. Som šťastná. V živote sú podľa mňa najcennejšie vernosť a úprimnosť a Chris je môj najlepší priateľ. Znamená pre mňa všetko a nikdy v živote som nebola šťastnejšia,“ vyjadrila sa Hilton, ktorá sa s 33-ročným modelom zasnúbila tento rok v januári.

Paris Hilton je vnučkou Williama Barrona Hiltona a pravnučkou Conrada Hiltona, ktorý založil sieť hotelov Hilton. V roku 2003 ju preslávila erotická nahrávka, v ktorej účinkuje spolu so svojím vtedajším priateľom Rickom Salomonom. Okrem nej sa však do povedomia verejnosti dostala aj vďaka televíznej show The Simple Life (2003 – 2007). Zahrala si tiež v snímkach Zoolander (2001), Život s Helen (2004), Múzeum voskových figurín (2005), Trhni si! (2006), Repo: Genetická opera! (2008) alebo Kráska a tá druhá (2008). Ako speváčka debutovala v roku 2006 albumom Paris, ktorý sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostal na šiestu priečku. Má tiež vlastnú módnu značku.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Paris Hilton

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...