Kevin Spacey od milionára vydražil 300-tisíc dolárov

Na dobročinnej aukcii v Sydney daroval austrálsky milionár Paul Ramsay nadácii Kevina Spaceyho 300-tisíc dolárov (v prepočte približne 222-tisíc eur).

04.12.2011 14:07
Kevin Spacey Foto:
Herec Kevin Spacey.
debata

Oscarový herec navštívil Austráliu so svojou hrou Richard III, a pri tejto príležitosti 29. novembra zorganizoval charitatívnu večeru, aby získal finančné prostriedky pre svoju nadáciu Kevin Spacey Foundation.

Sedemdesiatpäťročný Ramsay je 20. najbohatším mužom v Austrálii a svoje bohatstvo získal najmä podielmi v zdravotníctve a médiách. Milionár ponúkol neuveriteľných 200-tisíc dolárov (v prepočte približne 148-tisíc eur) za štyri exkluzívne lístky na posledné uvedenie hry Richard III, ktoré zahrňujú šampanské so Spaceym po skončení predstavenia.

Ďalších 100-tisíc dolárov (v prepočte približne 74-tisíc eur) zaplatil milionár za predmet aukcie, ktorý pôvodne zahŕňal hodinovú hru tenisu s Kevinom Spaceym. „No, keď bude hrať Brett Lee, a zahrá si aj Hugh Sheridan, a ak Kevin Spacey teraz zaspieva, a potom zaspieva i Hugh Sheridan, koľko by to stálo?“ opýtal sa Paul Ramsay. Americký herec sa hneď vynašiel, a vydražil tak ďalšie finančné prostriedky pre svoju nadáciu, ktorá podporuje umelecké vzdelávanie.

Medzi predmetmi aukcie boli i dva lístky na hru Gross Und Klein a stretnutie s hviezdnou herečkou Cate Blanchett, ktorá v predstavení účinkuje, týždeň v hoteli Four Seasons na Maldivách či plavba loďou pre 20 osôb vrátane Spaceyho, ktorý na nej bude hrať stolný tenis a piť „veľa tvrdého alkoholu“.

Spacey sa pri zakladaní svojej nadácie inšpiroval jedným zo svojich hrdinov, hercom Jackom Lemmonom. Kevin Spacey Foundation podporuje umelecké vzdelávanie a začínajúce talenty. Jej aktuálny projekt Richard's Rampage spája študentov a vychádzajúcich umelcov z jedenástich krajín.

debata chyba

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....