Prišla si vari vybrať svadobnú róbu? Katie Holmes v Paríži! A fakt žiari

Len nedávno sa špekulovalo o tom, že herečka Katie Holmes a jej partner - kolega Jamie Foxx sa rozišli. Hviezda tieto dohady rýchlo vyvrátili.

04.07.2018 08:56
debata
Herečka Katie Holmes sa prišla pozrieť na... Foto: SITA/AP, Michel Euler
Herečka Katie Holmes sa prišla pozrieť na prehliadku Dior Haute Couture v Paríži. Herečka Katie Holmes sa prišla pozrieť na prehliadku Dior Haute Couture v Paríži.
V pondelok potom americkú krásku a ex-manželku Toma Cruisa zachytili objektívy v Paríži. Tento týždeň patril vo francúzskej metropole móde z kolekcií haute couture a Holmes dostala pozvanie na jednu z prehliadok.
Modelka v kreácii z kolekcie Christian Dior...
Modelka v kreácii z kolekcie Christian Dior...
+4Modelka v kreácii z kolekcie Christian Dior...

Hollywoodsku herečku pozval na prezentáciu novej kolekcie módny ateliér Christian Dior a 39-ročná brunetka nesklamala, keď sa na akciu dostavila v romantických šatách s detailom čipky a so žiarivým úsmevom.

Ako to však už býva pri klebetnom „bulvári“, objavili sa dohady ďalšie. Tentoraz o niečo príjemnejšie – svadobné. Niektoré médiá začali totiž špekulovať, či si hviezda nespravila cestu do Európy aj z dôvodu výberu svadobných šiat.

Modelka v kreácii z kolekcie Christian Dior... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Modelka v kreácii z kolekcie Christian Dior Haute Couture - kolekcia Jeseň-Zima 2018/2019 Modelka v kreácii z kolekcie Christian Dior Haute Couture - kolekcia Jeseň-Zima 2018/2019

Keď pred pár rokmi povedala áno Cruisovi, jej model šiat zhotovil v rámci superluxusnej práce na zákazku dizajnér Giorgio Armani, tentoraz by mohla poškuľovať po niektorom z konkurenčných módnych domov. Nuž, uvidíme. Jedno je však isté – herečka je veľká tajnostkárka, čo sa súkromia týka. Takže, ak sa aj nejaká svadba konať bude, možno sa o nej dozvieme až po pár týždňoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Katie Holmes #Paríž #klebety #haute couture #Christian Dior

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...