Toto je jej malý poklad! Janet Jackson so synčekom sa lúčila s otcom

Minulý týždeň prekvapili svet správy o smrti Joea Jacksona, otca slávnej rodiny Jacksonovcov, ktorý dlho pôsobil aj ako ich manažér. V Kalifornii sa konala už v pondelok veľká rodinná rozlúčka.

04.07.2018 15:35
debata
Speváčka Janet Jackson na poslednej rozlúčke s... Foto: Profimedia
Speváčka Janet Jackson na poslednej rozlúčke s otcom Joeom Jacksonom. Speváčka Janet Jackson na poslednej rozlúčke s otcom Joeom Jacksonom.

Do Pasadeny, kde sa rozlúčkový ceremoniál konal, zamierili aj Jacksonovi žijúci potomkovia. Nechýbali synovia, ale aj známe sestry La Toya a Janet.

Práve posledná menovaná, ktorá je aj najmladšou členkou jacksonovského klanu, sa objavila na rodinnom stretnutí so svojím pokladom – synčekom Eissom. Toho má s miliardárom Wissamom al Mana, za ktorého bola istý čas aj vydatá. Potom však Janet Jackson prekvapila žiadosťou o rozvod – spravila tak len tri mesiace po narodení malého Eissu – v apríli 2017.

Dnes žije speváčka opäť v USA (s Al Manom trávili väčšinu času v Londýne) a pripravuje sa na veľkolepé turné, ktoré by malo odštartovať už o pár mesiacov.

Koncertnú šnúru musela pritom speváčka už raz presunúť pre zdravotné problémy – hoci v bulvárnych médiách sa šuškalo aj to, že je dôvodom jej neschopnosť vrátiť sa do plnohodnotnej speváckej a tanečnej formy.

Janet Jackson oslávila v máji 52. narodeniny a svojho syna priviedla na svet až po prekročení životného jubilea.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pohreb #syn #otec #Janet Jackson #Eissa

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....