Do polnoci bude po všetkom, vyhrážal sa stalker Jacksonovej. A teraz?

Dcéra zosnulého speváka Michaela Jacksona Paris získala na súde dočasný zákaz približovania sa pre muža, ktorý ju údajne prenasleduje.

05.07.2018 10:00
Modelka a celebrita Paris Jackson. Foto: ,
Modelka a celebrita Paris Jackson.
debata

Dvadsaťročná rodáčka z Beverly Hills dostala v utorok v Los Angeles súdne rozhodnutie, podľa ktorého sa k nej 23-ročný Nicholas Stevens nesmie priblížiť minimálne do 24. júla.

Paris v súdnych dokumentoch uvádza, že keď spolu s kolegom z kapely odchádzali 13. júna z nahrávacieho štúdia, objavil sa tam Stevens, ktorého nepozná, a povedal jej, že na ňu počas týždňa 15 hodín čakal.

Odmietal pritom odísť, povedal, že ju sleduje, spomenul brokovnicu a vyjadril sa, že „do polnoci bude po všetkom“. Prvého júla sa o nej následne na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter vyjadril, že je jeho „spriaznená duša“.

Paris Jackson sa od smrti svojho otca v roku 2009 viackrát objavila v televíznych reláciách venovaných jeho osobe, ako napríklad v roku 2012 v Oprah's Next Chapter či o rok neskôr v talkshow Ellen DeGeneres. Ako hostka sa ukázala aj v projekte iluzionistu Crissa Angela s názvom Criss Angel Trick'd Up. V roku 2017 si zahrala v štyroch epizódach seriálu Star (2016) a v roku 2018 sa objavila v čiernej komédii Gringo. Venuje sa i modelingu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Jackson #zákaz príblíženia sa #Stalker

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...