Kapela Lunetic: Sme retro a nie je na tom nič zlé

Český fenomén Lunetic odohrá v závere tohto roka tri koncerty na Slovensku. Pre svoje fanúšičky má prekvapenie.

06.07.2018 00:00
Lunetic Foto:
Kapela Lunetic po 20-tich rokoch - Václav Jelínek, David Škach, Martin Kocián a Aleš Lehký.
debata

Najslávnejšia chlapčenská skupina v našej histórii sa totiž vráti na koncertnú oslavu svojho 20. výročia na scéne v plnej pôvodnej zostave – Václav Jelínek, David Škach, Martin Kocián a Aleš Lehký.

"20 rokov ubehlo ako voda, prežili sme neskutočné veci – vzostupy, ale aj pády. Napriek všetkému musím povedať, že Lunetic bol splneným snom štyrom chlapcov z malého českého mesta, ktorí chceli dobyť Wembley. To sa nám síce nepodarilo, ale podarilo sa nám dobyť Čechy a Slovensko. A hoci sú z našich fanúšičiek už maminy, je skvelé, že si na nás pamätajú a chodia na naše koncerty. Áno, sme retro, ale nie je na tom nič zlé. Ľudia radi spomínanú na svoju pubertu, mladosť a na ten skvelý čas, ktorý sa im spája aj s nami,“ opísal Aleš Lehký.

Kapela Lunetic - Václav Jelínek, David Škach,... Foto: Tomáš Martinek
Lunetic Kapela Lunetic - Václav Jelínek, David Škach, Martin Kocián a Aleš Lehký.

Lunetic vystúpi vo štvrtok 15. novembra v bratislavskom Majestic Music Clube, v piatok 16. novembra v prešovskom Encore clube a v sobotu 17. novembra v banskobystrickom klube Ministry of Fun.

Ako prezradili organizátori koncertnej šnúry, prvá vlna vstupeniek v Bratislave sa vypredala za jediný týždeň. Vzhľadom na vysoký záujem fanúšikov o slovenské koncerty organizátori spoločne so skupinou Lunetic pripravili veľké prekvapenie – dve exkluzívne autogramiády na Slovensku. Do predaja v rámci slovenského turné pridávajú špeciálne vstupenky, ktoré sú kombináciou vstupu na autogramiádu a vstupu na koncert po nej. "Autogramiády budú pred koncertmi v Bratislave a Banskej Bystrici. Uskutočnia sa v deň koncertov, v kluboch, kde sa koncerty odohrajú,“ vysvetľujú organizátori.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Lunetic

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...