Ovládnuť vášeň 40-nička Klum nedokáže! Mladý milenec ju má v moci

45-ročná Heidi Klum a jej nový "zajačik", 28-ročný gitarista kapely Tokio Hotel, Tom Kaulitz, sa vznášajú na obláčiku šťastia.

07.07.2018 00:00
debata

Ich vzťah sa na verejnosti „prevalil“ iba v marci a tak nečudo, že chémia medzi zaľúbencami stále funguje na 100 percent. Štvornásobná mama city k mladému milencovi nijako netají a svoju vášeň ukazujú kdekoľvek, hoci aj na ulici.

Heidi Klum a Tom Kaulitz a ich romantické rande... Foto: Profimedia
Heidi Klum a Tom Kaulitz Heidi Klum a Tom Kaulitz a ich romantické rande pri rieke Hudson.

Paparazzi dvojicu nachytali na romantickej prechádzke v New Yorku pri brehoch rieky Hudson. Klum mala na sebe čierne šaty na ramienka, ktoré nenechali Toma chladným. So svojou slávnou partnerkou si vymieňal vášnivé bozky pred náhodnými okoloidúcimi. 45-ročná modelka a úspešná podnikateľka po rozchode so svojím expartnerom, Vitoch Schnabelom, dlho sama nezostala.

Sexi Nemka sa so svojou láskou a citmi delí aj s fanúšikmi na Instagrame. Aj prostredníctvom sociálnych sietí si s Kaulitzom vymieńajú zaľúbené odkazy. Mladého gitaristu už stihla predstaviť aj svojim štyrom ratolestiam, malo sa tak stať počas osvavy jej nedávnych, 45. narodenín, ktoré modelka mala 1. júna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Tom Kaulitz

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...