Neskoro, ale predsa! Na upíra Pattinsona čakal vo Varoch dav fanúšičiek

Do festivalových Karlových Varov mal britský herec doraziť už v piatok večer, napokon to stihol až na posledný festivalový deň.

07.07.2018 15:06
Robert Pattinson Foto:
Robert Pattinson uviedol vo Varoch film Rover.
debata

V priebehu sobotňajšieho večera si prevezme Cenu prezidenta MFF Karlove Vary, ktorou „festival ocení jeho výraznú hereckú spoluprácu na zásadných filmoch súčasných režisérskych veličín autorského filmu.“

Od slávneho hotela Pupp sa pred obedom presunuli fanúšičky „upíra“ Pattinsona pred „Městské divadlo“, kde slávny Brit rozdal zopár podpisov. Pred zaplneným hľadiskom následne uviedol film Rover, futuristický western, v ktorom si zahral brata šéfa gangu.

Městské divadlo vo Varoch... Foto: Profimedia
Robert Pattinson Městské divadlo vo Varoch "okupovali" fanúšičky aj fotografi - napokon sa dočkali Roberta Pattinsona.

„Som veľmi vďačný, že ten film premietate. S jeho scenárom som sa hneď cítil spojený a o tú úlohu som veľmi bojoval. Absolvoval som trojhodinový kasting doma u režiséra Davida Michôda a myslel som si, že to mám vo vrecku, keď to trvalo tak dlho. Potom som sa dozvedel, že asi každý mladý herec v Los Angeles uňho strávil niekoľko hodín,“ opísal na pódiu 32-ročný herec, ktorého preslávila upírska sága Twilight.

Veľká chvíľa Pattinsona príde už v sobotu večer, kedy si prevezme Cenu prezidenta MFF Karlove Vary.

Filmografia Roberta Pattinsona, ktorého preslávila už spomínaná upírska sága Twilight, zahŕňa nielen veľkorozpočtové filmy, ale aj spoluprácu na ďalších, často nezávislých, projektoch so zaujímavými témami či výraznými filmármi. Objavil sa v novej adaptácii slávneho Maupassantovho Miláčika (2012), s Davidom Cronenbergom natočil temnú futuristickú víziu Cosmopolis (2012) a snímku Mapy ku hviezdam (2014). Objavil sa po boku Nicole Kidman a Jamesa Franca v životopisnej romantickej dráme Wernera Herzoga Kráľovná púšte (2015) a v jednej z hlavných úloh dobrodružnej snímky Stratené mesto Z (2016).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Pattinson #MFF Karlove Vary 2018

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...