Blake Shelton: Neveril som, že aférka s Gwen Stefani sa zmení na vzťah

Blake Shelton a Gwen Stefani k sebe našli cestu v období, kedy obaja prechádzali rozvodmi.

09.07.2018 08:40
Speváčka Gwen Stefani prišla v šatách Yanina... Foto: ,
Speváčka Gwen Stefani prišla v šatách Yanina Couture po boku Blakea Sheltona.
debata

Country spevák Blake Shelton sám seba nazval ako prenasledovateľa Gwen Stefani. Hudobník svoju partnerku veľmi intenzívne podporuje počas jej aktuálnej šou „Just A Girl“, s ktorou vystupuje v Las Vegas v kasíne Metropol.

„Bol som doposiaľ na všetkých koncertoch Gwen Stefani, ktoré mala v Las Vegas. Som jej prenasledovateľ,“ uviedol na svojom Instagrame. Ako však v rozhovore speváčka prezradila, jej partner bol dokonca aj na skúškach šou a dával jej rady. „Pre Entertainment Tonight“ povedala: „On je môj najlepší priateľ. Samozrejme, že všetko prežíva so mnou a dáva mi rôzne rady,“ prezradila.

Vzťah dvoch slávnych muzikantov sa prevalil v roku 2015, potom, čo sa obom rozpadli predošlé vzťahy. Stefani s hudobníkom Gavinom Rossdaleom, s ktorým má tri deti, Sheltonovi s country speváčkou Mirandou Lambert. Že sa z ich aférky vyvinie vzťah, vraj zo začiatku nebolo také jasné, ako opísal Blake v „Today Show“. „Počas môjho rozvodu som bol naozaj zničený, podobne ako každý, kto niečím takým prechádza. Bol to zákrak, že som práve v tomto období našiel niekoho, kto prežíval niečo podobné ako ja. Boli sme k sebe úprimní a mysleli sme si, že ide len o aférku, vďaka ktorej prekonáme to zlé obdobie,“ opísal. Obaja sa však zmýlili – ich vzťah stále prekvitá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwen Stefani #Blake Shelton

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...