To bola bleskovka! Justin Bieber a Hailey Baldwin sa zasnúbili

Kanadský spevák Justin Bieber sa zasnúbil s americkou modelkou Hailey Baldwin.

09.07.2018 11:14
debata
Spevák Justin Bieber a modelka Hailey Baldwin... Foto: Profimedia
Justin Bieber a modelka Hailey Baldwin Spevák Justin Bieber a modelka Hailey Baldwin odchádzajú z reštaurácie NOBU v New Yorku.

Dvadsaťštyriročný rodák z Londonu v Ontáriu údajne požiadal 21-ročnú krásku o ruku v sobotu na Bahamách počas spoločnej večere v miestnej reštaurácii. Ako prvý o tom informoval portál TMZ.

„Čiastočne je to prekvapenie a čiastočne nie. Justin bol v uplynulých týždňoch nesmierne šťastný. Hailey pozná už veľmi dlho. Môže sa to zdať náhle, no poznajú sa veľmi dobre,“ vyjadril sa nemenovaný zdroj pre magazín People.

Herec Stephen Baldwin už pritom dcére k zásnubám zagratuloval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Pravdivosť správ na sociálnych sieťach naznačili aj Bieberovi rodičia.

Dvojica, ktorá sa dala opätovne dokopy zhruba pred mesiacom, už pritom spolu randila na prelome rokov 2015 a 2016. Bieber predtým v rokoch 2010 – 2012 tvoril pár so Selenou Gomez, pričom vlani v októbri sa objavili správy, že sú znovu spolu. Naposledy ich spolu videli v marci. Baldwin zase médiá spájali so spevákom Shawnom Mendesom, ktorého v máji sprevádzala na Met Gala.

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #zásnuby #Hailey Baldwin

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...