Zásnuby Biebera aj Ariany Grande: Stojí vari za nimi manažér?!

V pondelok prekvapila svet šoubiznisu správa o bleskových zásnubách speváka Justina Biebera a modelky Hailey Baldwinovej. Rovnako rýchlo sa nedávno zasnúbila aj speváčka Ariana Grande.

10.07.2018 00:00
Speváčka Ariana Grande na archívnom zábere z... Foto: ,
Speváčka Ariana Grande na archívnom zábere z mája 2018.
debata

Zaujímavosťou je, že obaja umelci majú rovnakého manažéra – jeho meno je Scooter Braun. A práve na adresu manažéra sa objavili na internete aj komentáre, ktoré nasledovali po oznámení novinky s Bieberovými zásnubami.

„Najprv sa Ariana zasnúbila s Petom Davidsonom a teraz Justin Bieber s Hailey Baldwinovou. Diabol sa dokáže poriadne činiť, ale Scooter Braun je ešte usilovnejší,“ napísal na Twitter jeden z (ne)fanúšikov. Komentoval tak dohady o tom, že zásnuby sú predovšetkým aktivitou, ktorá má zdvihnúť záujem verejnosti o oboch spevákov a za ktorou stojí práve manažér týchto hviezd.

Na slová neznámeho užívateľa reagovala dokonca samotná Ariana Grande. Patrične pobúrená. „Uvedomujete si, že sme ľudské bytosti, ktoré milujú a majú svoje životy,“ napísala pod komentár na Twitteri. A Scooter Braun je výnimočný človek, ktorému v prvom rade záleží na našom zdraví a šťastí," doplnila ešte a zaželala všetkým ľuďom lásku, pretože „láska je svetlo a požehnanie“.

Bieber sa ku komentárom nevyjadril. Jeho snúbenica, s ktorou sa pozná už niekoľko rokov, no boli dlhý čas iba kamaráti, však už nosí na prste poriadny klenot.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #zásnuby #manažér #Ariana Grande #Hailey Baldwin

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...