Bieber potvrdil zásnuby, tieto slová Selenu nepotešia - znie ako Rytmus!

Kanadský spevák Justin Bieber potvrdil, že sa zasnúbil s americkou modelkou Hailey Baldwinovou.

10.07.2018 09:55 , aktualizované: 14:08
debata

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Dvadsaťštyriročný rodák z Londonu v Ontáriu tak spravil prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu, ako ho 21-ročná Baldwin bozkáva na tvár s textom, v ktorom jej okrem iného vyznáva lásku a sľubuje, že pre neho bude vždy na prvom mieste.

„Si láska môjho života, Hailey Baldwin a už ho nechcem stráviť s nikým iným,“ napísal Bieber tiež v odkaze. „Robíš môj život omnoho lepším a dopĺňame sa navzájom tak, ako som to nikdy nezažil,“ doplnil tiež.

Spomína tiež, že sa zasnúbili v siedmy deň siedmeho mesiaca, čo podľa neho predstavuje duchovnú dokonalosť. Ako prvý o zásnubách informoval portál TMZ, podľa ktorého sa tak stalo v sobotu na Bahamách počas spoločnej večere v miestnej reštaurácii.

Dvojica, ktorá sa dala opätovne dokopy zhruba pred mesiacom, už pritom spolu randila na prelome rokov 2015 a 2016. Bieber predtým v rokoch 2010 – 2012 tvoril pár so Selenou Gomezovou, pričom vlani v októbri sa objavili správy, že sú znovu spolu. Naposledy ich spolu videli v marci.

Baldwinovú, ktorá je dcérou herca Stephena Baldwina, zase médiá spájali so spevákom Shawnom Mendesom, ktorého v máji sprevádzala na Met Gala.

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #zásnuby #Instagram #Hailey Baldwin #potvrdenie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...