Bol som v pekle, povedal Bublé o časoch, keď jeho syn bojoval s rakovinou

Kanadský spevák Michael Bublé takmer skončil s hudbou, keď jeho štvorročnému synovi Noahovi predvlani diagnostikovali rakovinu pečene.

10.07.2018 14:35
Michael Buble a jeho manželka Luisana Lopilato Foto: ,
Kanadský spevák Michael Buble a jeho manželka Luisana Lopilato na archívnom zábere.
debata

Ako uviedol v rozhovore pre austrálsky denník Herald Sun, keď po diagnóze s manželkou, argentínskou herečkou Luisanou Lopilato, pre synovu chorobu pozastavili svoje kariéry, myslel si, že už sa na hudobnú scénu nikdy nevráti.

„Naozaj som si myslel, že sa k hudbe nikdy nevrátim. Rodina je to na čom záleží. Zdravie mojich detí je prvoradé. Vzťah s mojou rodinou, manželkou, mojou vierou – to je pre mňa jednoducho číslo jedna,“ povedal 42-ročný interpret.

Rodák z kanadského Burnaby tiež denníku priblížil svoje pocity, ktoré v súvislosti so synovou chorobou prežil. „Nehovorím o celom príbehu, dokonca ani priateľom, pretože to veľmi bolí. Je to môj chlapec. Je superhrdina, nemusí to znova a opakovane prežívať. Ale bol som v pekle,“ vyjadril sa umelec a dodal „Viete čo? Peklo sa zdalo byť naozaj milým miestom na dovolenku oproti tomu, kde som bol ja.“

Bublého synovi Noahovi diagnostikovali rakovinu pečene v novembri 2016. Spevák však dávnejšie potvrdil, že zdravotný stav chlapca sa zlepšuje. Interpret má s Lopilato, ktorú si vzal v roku 2011, aj dvojročného syna Eliasa a v súčasnosti čakajú dcérku.

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #syn #rakovina #Michael Bublé #návrat

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...