Depp vraj napadol člena štábu. Potom mu núkal peniaze aj ranu na odplatu

Herec Johnny Depp je pravdepodobne poriadny nervák. Teda aspoň podľa člena filmového štábu snímky City of lies, na ktorej hollywoodsky herec pracoval. Teraz čelí žalobe.

11.07.2018 08:30
Herec Johnny Depp. Foto: ,
Herec Johnny Depp na archívnom zábere.
debata

Podal ju práve nemenovaný člen štábu, ktorého cituje, no zároveň jeho totožnosť tají portál The Hollywood Reporter. Podľa jeho slov ho známy herec napadol a fyzicky na neho zaútočil priamo na pľaci.

Dôvodom malo byť, že filmový režisér požiadal pracovníka štábu, aby zašiel za Deppom a oznámil mu, že nakrúcanie sa skončí skôr a že ide o posledný deň práce na filme. Reakcia Johnnyho Deppa bola údajne veľmi neprimeraná. Začal na člena štábu kričať vulgárne výrazy a následne ho dvakrát mal udrieť päsťou do rebier.

Potom dokonca tomuto pracovníkovi vraj Depp ponúkol stotisíc dolárov a tiež to, aby ho udrel späť. To člen štábu odmietol, rovnako ako odmietol podpísať zmluvu, podľa ktorej sa zaväzuje o celej udalosti mlčať a nepodať žiadnu žalobu. Muža s utajenou totožnosťou produkčná spoločnosť vyhodila a práve po tom nasledovala žaloba, o ktorej píše filmový portál.

Zástupcovia 55-ročného Deppa sa k celej kauze zatiaľ nevyjadrili.

debata chyba
Viac na túto tému: #útok #Johnny Depp #žaloba #štáb

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...