Krásna dcéra monackej princeznej Caroline je tehotná. Tu je dôkaz!

Charlotte Casiraghi, dcéra monackej princeznej Caroline a už zosnulého talianskeho športovca a obchodníka Stefana Casiraghiho, a jej snúbenec Dimitri Rassam čakajú prvého spoločného potomka.

11.07.2018 10:05
debata
Charlotte Casiraghi na zábere z podujatia... Foto: Profimedia
Charlotte Casiraghi Charlotte Casiraghi na zábere z podujatia Longines Global Champions Tour Grand Prix v Monaku. Práve tam odhalila svoje tehotenské bruško.

Informoval o tom americký magazín People s tým, že 31-ročná Casiraghi sa ukázala s tehotenským bruškom na nedávnej medzinárodnej súťaži v skoku na koni v Monte Carle.

Nemenovaný zdroj pre People uviedol, že vnučka zosnulej filmovej legendy a monackej kňažnej Grace Kelly by mala porodiť „koncom leta, začiatkom septembra“.

Casiraghi a 36-ročný filmový producent sa zasnúbili v marci v Rakúsku, počas rodinnej lyžovačky s princeznou Caroline. Plány o svadbe dvojica drží v tajnosti. Pôvodne sa však predpokladalo, že sa pár zosobáši tento mesiac.

Pre Casiraghi bude dieťatko s Rassamom jej druhým potomkom. S hercom Gadom Elmalehom, ktorý bol jej partnerom v rokoch 2011 až 2015, má už štvorročného syna Raphaëla. Rovnako aj pre Rassama to bude druhé dieťa, s modelkou Mashou Novoselovou má dcéru.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Charlotte Casiraghi #bruško #Monte Carlo #Dôkaz

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...