Všetky škandály, hádky aj drogy zabudnuté! Gregorová je späť s bývalým

Srdcu nerozkážeš, zvykne sa hovorievať. Platí to asi aj pre slovenskú herečku Hanu Gregorovú, ktorá roky žije a pôsobí v susednom Česku.

11.07.2018 14:16
debata (4)
Herečka Hana Gregorová a jej partner Ondřej... Foto: Profimedia
Herečka Hana Gregorová a jej partner Ondřej Koptík kráčajú ruka v ruke mestom. Herečka Hana Gregorová a jej partner Ondřej Koptík kráčajú ruka v ruke mestom.

Viac ako pre svoju hereckú prácu sa v posledných mesiacoch dočkala bratislavská rodáčka pozornosti pre svoj turbulentný vzťah s výrazne mladším partnerom – Ondřejom Koptíkom.

Na verejnosti sa prepierali ich konflikty, rozchod a dokonca aj odkazy ohrdnutého milenca na sociálnych sieťach, ktorých súčasťou bolo zverejnenie niekoľkých vyslovene súkromných záberov. Dôvodom mala byť okrem iného aj Koptíkova závislosť od drog.

Zdá sa však, že všetko je už definitívne zabudnuté a 65-ročná Gregorová dala Koptíkovi novú šancu. Dôkazom sú aj zábery fotografov, ktorí dvojicu zachytili ruka v ruke v centre Prahy. Dotyky rúk, ale aj nežné bozky pred objektívmi hovoria za všetko. Médiá od našich českých susedov dokonca špekulujú o tom, že by vdova po hercovi Radoslavovi Brzobohatom mohla zamieriť s 34-ročným milencom k oltáru.

Všetko má však svoje pre a proti. Pre vzťah s Koptíkom sa Gregorová údajne odcudzila svojim dvom deťom, ktorých otcom bol práve český herec Radoslav Brzobohatý. Dcéra Rola aj syn Ondřej odmietajú s médiámi na adresu mamy komunikovať a údajne ich spoločné stretnutia obmedzili na minimum.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #paparazzovia #návrat #Hana Gregorová #Ondřej Koptík

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...