Z Jennerovej bude najmladšia miliardárka na svete! Tromfne Zuckerberga?

Má len 20 rokov, ale hodnota jej majetku sa odhaduje na 900 miliónov dolárov! Reč je o najmladšej členke slávnej televíznej rodiny Kylie Jennerovej.

13.07.2018 12:14
debata (4)

Modelka, televízna celebrita, interntová hviezda, ale najmä šikovná podnikateľka – to všetko sú prívlastky, ktorými možno túto mladú dámu (mimochodom už aj mamičku 5-mesačnej dcérky) počastovať.

Ekonomicko-spoločenský magazín Forbes zaradil Jennerovú do vydania pripraveného už na august, v ktorom ju označil za ašpirujúcu najmladšiu miliardárku na svete. V doterajšom zozname kraľoval Mark Zuckerberg, zakladateľ Facebooku, ktorý prekročil miliardovú hranicu vo veku 23 rokov. Kylie Jenner ho s vysokou pravdepodobnosťou predbehne.

Dôvodom úspechu tejto mladej dámy je jej podnikanie s kozmetikou – firma, ktorú založila a ktorej 100 percent vlastní, stihla za necelé tri roky vyprodukovať obrovské zisky a Forbes jej trhovú hodnotu odhadol na výšku 900 miliónov. Zaujímavosťou je, že Kylie takmer trojnásobne prekonala svoju slávnu sestru Kim Kardashianovú, ktorej hodnotu majetku stanovil Forbes na 350 miliónov dolárov.

Len dvadsaťročná Jenner uspela s ideou vlastnej línie mejkapu, ktorej výrazne prospela jej aktivita a popularita na sociálnych sieťach. „Sociálne médiá sú výnimočná platforma,“ citoval Forbes mladú podnikateľku. „K mojim fanúšikom a zákazníkom mám nesmierne ľahkú cestu prístupu,“ doplnila.

Práve vďaka 111 miliónom sledovateľov na sieti Instagram sa podarilo brunetke vytvoriť naozaj širokú zákaznícku základňu. Hoci sa objavilo množstvo kritikov, ktorí tvrdia, že by bez slávnej rodiny a reality-šou nikdy nič podobné nedokázala, faktom je, že Jenner je momentálne najbohatšou členkou slávneho impéria. A čoskoro sa dostane do spoločnosti pánov ako spomenutý Zuckerberg či Evan Spiegel (zo Snapchatu), ktorí tiež vlastným úsilím a ideami zarobili obrovské sumy.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #podnikanie #Forbes #mejkap #miliardár #Kylie Jenner

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...