Fotka s Trumpovou hlavou ju mala stáť kariéru. Toto sa naozaj stalo!

Už je opäť v plnej sile. Komička a herečka Kathy Griffin, ktorá sa pred pár mesiacmi ocitla v paľbe kritiky pre kontroverznú fotografiu s odseknutou hlavou Donalda Trumpa, si užíva veľkú popularitu.

14.07.2018 12:40
Kathy Griffin Foto: ,
Komička Kathy Griffin na archívnom zábere.
debata

Počas návštevy talk-šou moderátora Jimmyho Kimmela sa vrátila ku kontroverznému záberu. Hoci sa za fotografiu pred časom ospravedlnila, dnes sa už na svoj čin pozerá s väčšou odvahou.

„Fotka, čo ma mala zničiť, mi umožnila, aby som vyrazila so svojou šou na celosvetové turné. Takže som nedopadla až tak zle,“ uviedla Griffin.

Komička zjavne nemá v láske amerického prezidenta a prezradila moderátorovi Kimmelovi, že ju to prirodzene spojilo s pornohviezdou Stormy Danielsovou. Údajne sa s ňou stretla aj tesne po tom, čo ju polícia zatkla pred pár dňami. Dôvodom malo byť, že sa nechala obchytkávať mužom v priestoroch striptízového klubu, čo je v USA zakázané.

„Je späť pri tyči, späť pri tyči,“ komentovala s výkrikom Griffin. „Stretli sme sa počas jednej z mojich šou v Bostone. Prišla za mnou do zákulisia. Nazdar Thelma, ja som Louisa, poďme dať toho sviniara dole,“ opísala ich stretnutie komička. Narážala zjavne na amerického prezidenta Donalda Trumpa, ktorý je momentálne s manželkou na návšteve Veľkej Británie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priateľstvo #kritika #kathy Griffin #komička #Donald Trump #Stormy Daniels

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...