Garner spomína: 10 rokov som mala pred domom autá s paparazzmi

Roky čelí pozornosti bulváru. Paparazzovia a reportéri striehli pred jej domom a sledovali každý krok. Herečka Jennifer Garner priznala, že to nie je ľahké.

14.07.2018 14:50
Herečka Jennifer Garner na premiére filmu The... Foto: ,
Herečka Jennifer Garner na archívnom zábere.
debata

Štyridsaťšesťročná hviezda, ktorá bola dlho životnou partnerkou Bena Afflecka a majú spolu tri deti, sa vyznala z náročného tlaku a kontroly bulvárnych médií nad jej životom.

„Desať rokov som mala pred domom denne päť-šesť áut s reportérmi, cez víkendy to občas bolo tak, že ich tam bolo aj 15, niekedy 20,“ prezradila v rozhovore pre CBS.

„Keď sa pozriem na to späť, skutočne ešte teraz prežívam pocit stresu. Mohla by som sa rozplakať, keď budem o tom hovoriť,“ priznala sa Garner.

Dodala tiež, že podobné skúsenosti ju naučili, že sa niečo skrátka musí stať. „Také niečo vytvára tlak na vás samotných, aby ste niečo urobili. Poviete si, musím sa rýchlo vydať, lebo si myslíte, že tým sa môže skončiť to neustále písanie článkov o tom, či som bola zasnúbená alebo nie. A platí to aj naopak. Ak sa médiá rozhodnú, že existuje nejaký problém, dokážu to urýchliť. Vytvoriť ho za vás,“ uviedla v rozhovore niekdajšia hviezda seriálu Alias, ktorá sa naposledy objavila v romantickej komédii Love, Simon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tlak #Jennifer Garner #stres #verejnosť #bulvár #publicita

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...