Moja dcéra je vydesená, vidím jej to na očiach, tvrdí Markleovej otec

Usmieva sa do objektívov a od svojej svadby s princom Harrym absolvovala desiatky oficiálnych podujatí. Otec vojvodkyne Meghan, Thomas Markle si však myslí, že jeho dcéra je vydesená.

17.07.2018 10:09
Vojvodkyňa Meghan v šatách z dielne dizajnéra... Foto: ,
Thomas Markle na zábere z 18. júna z rozhovoru, ktorý odvysielali v relácii Good Morning Britain.
debata

„Čo sa mojej dcéry týka, momentálne som presvedčený, že je vydesená,“ citoval Markla denník The Sun. „Vidím je to na očiach, vidím jej to v tvári, vidím to v jej úsmeve,“ pokračoval Markle. „Poznám jej úsmev a ten, čo má teraz, sa mi vôbec nepáči. To nie je ani len predstieraný úsmev, je to úsmev plný bolesti,“ tvrdí.

Podľa jeho slov je možné, že medzi manželmi to je len chvíľkové napätie. Ale stojí si za tým, že jeho dcéra čelí aktuálne veľkému tlaku. „Za to, aby ste sa vydali do tejto rodiny, musíte platiť vysokú cenu,“ skonštatoval Markle, ktorý nebol prítomný na svadbe americko-kanadskej herečky a jej manžela – princa Harryho.

zväčšiť Thomas Markle na zábere z 18. júna z rozhovoru,... Foto: Reuters, HANDOUT
Thomas Markle Thomas Markle na zábere z 18. júna z rozhovoru, ktorý odvysielali v relácii Good Morning Britain.

Markle tiež potvrdil pre The Sun, že od chvíle, čo poskytol prvé veľké interview po svadbe svojej dcéry pre Good Morning America, nedokáže sa s ňou spojiť. „Číslo, na ktoré som dovtdey mohol zavolať, nefunguje. Nepoznám žiadnu adresu, na akú by som mal napísať. Cesta, ako kontaktovať moju dcéru, neexistuje,“ zhrnul.

Médiá v minulosti veľa písali o tom, že vojvodkyňa zo Sussexu mala s otcom pomerne vlažný vzťah a nekontaktovali sa často. Markle sa v rozhovore tiež ospravedlnil za chyby z minulosti a vyzval dcéru prostredníctvom denníka, že mu chýba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #rozhovor #Meghan Markle #vojvodkyňa Meghan #Thomas Markle

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....