Celý svet videl zadok môjho chlapa, bolo to ťažké, vraví wrestlerka

Človek by si pomyslel, že ak ste hviezdou reality-šou a súčasťou hollywoodskeho priemyslu, nemôže vás nejaká nahota rozhodiť. Ale pre wrestlerku a televíznu hviezdu Nikki Bellu to neplatí.

19.07.2018 00:00
debata
Zápasník a herec John Cena a jeho životná... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Zápasník John Cena a jeho životná partnerka Nikki Bella. Zápasník a herec John Cena a jeho životná partnerka Nikki Bella.

Kyprá brunetka, ktorá dlhé roky tvorila pár s iným zápasníkom a hercom Johnom Cena, sa priznala, že sa jej nahé scény jej ex-polovičky poriadne dotkli. Síce si nemožno myslieť, že boli dôvodom ich rozchodu, ale môžeme sa domnievať, že k nemu trošku prispeli – keďže sa medzi partnermi vytvorila nedôvera.

Cena sa objavil v posteľovej scéne vo filme Vykoľajená po boku Amy Schumerovej bez toho, aby to konzultoval so svojou partnerkou. „Úprimne, nemyslel som si, že by mi tú rolu dali, takže som na to prestal myslieť a vôbec som Nikki nepovedal, že ak by to dopadlo dobre, že sú v scenári aj nejaké nahé scény,“ prezradil pred časom Cena.

„Ale stal sa opak a ja som rolu dostal. Nemohol som povedať nie. Takže som skrátka jeden deň prišiel domov a vravím jej, že budem pred kamerou nahý. A to bol zjavne zlý prístup,“ priznal si chybu 41-ročný herec.

Bella sa z nepríjemných pocitov vyznala len nedávno v šou Total Divas, kde účinkuje. „Predstavte si, že sa pozeráte na vášho chlapa v erotickej scéne a musíte sa zmieriť s tým, že celý svet videl jeho holý zadok,“ uviedla Bella. „Poviem vám, že som si myslela, že už nikdy nebudem môcť masturbovať. Neustále som to mala pred očami,“ doplnila.

Dvojica momentálne stále účinkuje v televíznej šou, ale pred časom zrušila zásnuby, čím prekvapila množstvo fanúšikov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Dôvera #nakrúcanie #partnerstvo #Nikki Bella #John Cena

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...