Princezná Eugenie a Jack Brooksbank pozvali na svadbu 1200 zástupcov

Britská princezná Eugenie a jej snúbenec Jack Brooksbank pozvali na svoju svadbu, ktorá sa bude konať na jeseň na hrade vo Windsore, 1 200 zástupcov širokej verejnosti.

19.07.2018 10:00
Princezná Eugenie a jej snúbenec Jack Brooksbank Foto: ,
Princezná Eugenie a jej snúbenec Jack Brooksbank pózujú v Buckinghamskom paláci na oficiálnu fotografiu pre médiá.
debata

Záujemcovia a záujemkyne, ktorí sa budú chcieť prizerať sobášu 27-ročnej vnučky kráľovnej Alžbety z areálu hradu, sa na to budú môcť prihlásiť, informovali zástupcovia kráľovskej rodiny. Prihlasovací formulár s osobnými údajmi môžu odoslať do 8. augusta.

Snúbenci okrem toho pozvali na svoj veľký deň aj zástupcov charít, ktoré podporujú, zástupcov windsorskej komunity a deti zo škôl, ktoré navštevovala princezná. Všetci zmienení pozvaní budú mať možnosť vidieť prichádzať hostí a samotný obrad im sprostredkuje živý prenos.

Pár sa zosobáši 12. októbra v Kaplnke svätého Juraja, kde sa v máji konala svadba Harryho a Meghan, vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu. Mladomanželia po svadbe absolvujú jazdu v koči so sprievodom po Windsore.

Dvojica, ktorá sa zoznámila pred niekoľkými rokmi počas lyžovačky, sa zasnúbila v januári v Nikarague. Eugenie, ktorá pracuje ako riaditeľka v galérii Hauser and Wirth, si po svadbe ponechá svoj titul a bude mať možnosť rozhodnúť sa, či si vezme manželovo priezvisko.

Princezná Eugenie je mladšou dcérou princa Andrewa, druhého syna kráľovnej Alžbety II., a jeho bývalej manželky, vojvodkyne z Yorku Sarah Ferguson. Je deviatou v línii následníctva na britský kráľovský trón. Princezná je patrónkou viacerých charitatívnych organizácií, ako napríklad Teenage Cancer Trust, European School of Osteopathy či Elephant Family.

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina #svadba #verejnosť #princezná Eugenie

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...