Hviezda Sicaria 2 šokuje na Instagrame: Ocikal sa a zdieľa to online?!

Zdieľať na sociálnych sieťach sa dá naozaj všeličo. Herec Josh Brolin prekvapil svojich fanúšikov, ale aj verejnosť len nedávno. Možno až príliš súkromným odhalením.

20.07.2018 11:28
debata (5)

Brolin, ktorý sa objavuje aj v snímke Sicario 2: Soldado, zverejnil na svojom Instagrame momentku v šortkách. Na prvý pohľad zaujme vyšportované telo tohto päťdesiatnika, ale pointa záberu je iná. Brolin má totiž ofŕkané nohavice a ako sám píše, je to jeho vlastnou vinou. Skrátka si ich pomočil.

„Som poriadne nasrdený z toho, že som sa práve celý očúral,“ napísal k fotografii. „Jeden z úžasných darov prírody, keď dovŕšite päťdesiatku, sú tie náhle biologické zmeny, ktoré vám prinesie vaša sprchovacia hlavica,“ pokračoval v ironickom komentári.

„To, čo zvyklo byť intenzívnym prúdom záhradnej hadice, sa premenilo na multidimenzionálnu fontánku,“ dokončil svoj vtip zo života známy americký herec.

Jedna vec je, že podobné skúsenosti určite dobre poznajú mnohí muži v jeho veku a je vlastne celkom sympatické, že sa hollywoodsky herec netvári, že by niečo podobné neexistovalo. Na druhej strane je však otázne, či aj toto je informácia, ktorá patrí na sociálnu sieť. Čo myslíte vy?

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #vek #Instagram #Josh Brolin #močenie #päťdesiatka

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...