Saganova manželka Katarína po jeho boku kvitla: Takto sa (z)menila rokmi!

Ani osobnosti slovenského šoubiznisu neprilákali toľko pozornosti a záujmu, ako sa to posledné dni podarilo cyklistovi Petrovi Saganovi. Hoci nie v tých najpozitívnejších súvislostiach.

20.07.2018 14:13
debata (28)
Katarína Smolková  ako finalistka súťaže Miss... Foto: SITA, Michal Burza
Katarína Smolková (v strede) ako finalistka súťaže Miss Universe SR 2007. Katarína Smolková ako finalistka súťaže Miss Universe SR 2007. Foto: SITA/Michal Burza

Určite ste zachytili aj vy, že známy slovenský športovec a šampión ohlásil rozchod s manželkou Katarínou. Pre mnohých šokujúca správa – vyzerali totiž ako dokonalý párik a na každej udalosti, kde ich objektívy zachytili, sa k sebe správali veľmi nežne a partnersky.

Nuž, ale realita je často celkom iná a vzťahy skrátka môžu skrachovať aj vtedy, keď si myslíme, že budú trvať celý život.

Katarína Smolková  ako finalistka súťaže Miss...
Katarína Smolková (v strede) ako finalistka...
+10Júl 2015: Manželka Petra Sagana Katarína ešte...

Hoci Sagana pozná azda každý Slovák, jeho príťažlivá polovička bola pre mnohých len „pekná polovička“. Hoci do slovenského šoubiznisu zabŕdla pomerne skoro, niekoľko rokov pred zoznámením sa s cyklistom.

V roku 2007 súťažila v Miss Universe SR, ktorá zrodila vtedy dve známe tváre (a telá) – jednou bola víťazka Lucia Senášiová, druhou Mária Trošková, ktorej kariéra od fotenia aktov až po prácu na Úrade vlády pútala pozornosť ešte pred pár mesiacmi. Katarína, vtedy ešte Smolková, musela na svoju chvíľu počkať.

Júl 2015: Manželka Petra Sagana Katarína ešte... Foto: Profimedia
Katarína Smolková. Júl 2015: Manželka Petra Sagana Katarína ešte ako jeho priateľka Katarína Smolková.

Až o sedem rokov neskôr sa s ňou Sagan objavil prvýkrát na verejnosti a odvtedy sa objavovala po jeho boku pravidelne. Nielen ako priateľka, ale tiež ako manažérka. V roku 2015 prišiel čas, keď si dvojica povedala áno – stalo sa to v novembri a svadba bola pomerne nečakaná.

Uplynulé tri roky sa Saganovci objavovali na Slovensku sporadicky – dôvodom bolo aj sťahovanie sa do Monaka. Z tých mála záberov všetko vyzeralo priam idylicky. Ale správy o rozchode sú už vonku a na tom sa nič nezmení.

Sagan však zmietol zo stola všetky bulvárne klebety o nevere či potenciálnej tretej osobe, ktorá by mala stáť za krachom manželstva. „Všetci sa pýtate, prečo som takúto správu (o rozchode s manželkou) pustil do éteru počas Tour de France. Chcem povedať, že som to nemal za potreby, ale situácia sa vyvinula tak, ako sa vyvinula,“ uviedol Sagan vo videu, ktoré sa objavilo na Facebooku.

„A ďalšia vec, čo sa píše: nie, za naším rozchodom nie je žiadna iná žena. Je to ďalší vymyslený článok. Bol by som veľmi rád, keby sa s takýmito článkami skončilo. Robí to zlú atmosféru. Ako som napísal vo svojom vyjadrení, s Katkou sa rozchádzame v dobrom, musíme ochrániť syna Marlona. Pokúsime sa o to, aby sme ho vychovali v tom najlepšom smere,“ zhrnul ešte cyklista.

zväčšiť Rok 2015: Cyklista Peter Sagan bozkáva svoju,... Foto: SITA/AP, Steve Helber
Katarína Saganová Rok 2015: Cyklista Peter Sagan bozkáva svoju, vtedy ešte priateľku Katarínu Smolkovú v Richmonde.

© Autorské práva vyhradené

28 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #rozchod #kauza #cyklista #ako sa menila #Katarína Saganová

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...