Dúhová Julia Roberts na pláži: Päťdesiatnička žiari, manžel jej asistuje

Prekvapivé zábery získali paparazzovia pred pár dňami na pláži v Malibu. Objavila sa tam oscarová herečka a hollywoodska hviezda Julia Roberts.

23.07.2018 10:20
debata
Herečka Julia Roberts počas fotenia na pláži v... Foto: Profimedia
Herečka Julia Roberts počas fotenia na pláži v Malibu. Herečka Julia Roberts počas fotenia na pláži v Malibu.

Nešlo však o žiadne slnenie sa či kúpanie v mori, 50-ročná Julia Roberts na pláži fotila pre nekonkretizované médium či značku. Oblečená do šiat s výraznou tylovou sukňou rozmanitých farieb bola vskutku neprehliadnuteľná.

Roberts, ktorá je trojnásobnou mamou, predviedla vo večernej kreácii štíhlu postavu a pár záberov zachytáva aj jej nezameniteľný úsmev. Po celý čas jej spoločnosť robil aj manžel Danny Moder. V celkom nezvyčajnej úlohe – asistoval jej a pomáhal s masívnou sukňou, v ktorej sa hviezde ťažko kráčalo na piesočnatom pobreží.

Nie je jasné, pre koho Julia Roberts fotila tento „dúhový“ photoshooting, ale po uplynulom víkende je jasné čosi celkom iné. Diváci sa môžu začať tešiť na nový projekt hviezdy – televízny seriál Homecoming.

Objaví sa na kanáli Prime začiatkom novembra a trailer na tento televízny projekt zverejnili počas víkendu na akcii Comic-Con v San Diegu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #fotenie #Malibu #Julia Roberts #manžel #večerné šaty #dúha

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....