Nepríjemné správy pre Meghan! A opäť sa o ne postarala jej nevlastná sestra

Samantha Grant, nevlastná sestra vojvodkyne Meghan, sa z času na čas nechá počuť a vyjadrí sa do médií.

24.07.2018 04:00
Vojvodkyňa Meghan v šatách z dielne dizajnéra... Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan v šatách z dielne dizajnéra Rolanda Moureta.
debata (2)

Ako uvádza The Sun, je možné, že sa objaví v novej sérii šou „Celebrity Big Brother“. Na otázku, či by takú ponuku prijala, odpovedala: „Prečo nie? Život je aj o využívaní príležitostí, ktoré sa objavia a vy už môžete iba dúfať, že sa vám budú páčiť. Nie je na tom nič zlé,“ povedala 53-ročná Samantha. 36-ročná Meghan tak možno poletí do USA, aby si o tomto nápade s jej nevlastnou sestrou pohovorila. Nakrúcanie novej série spomínanej šou má odštartovať 17. augusta.

Už pred časom Samantha avizovala aj správu o vydaní knihy s názvom „The Diary of Princess Pushy's Sister“. Podľa jej vlastných slov nemá ísť o žiadnu osočujúcu knihu, ale o krásny, hrejivý príbeh o ich živote a takisto o tom jej. Samantha svoje vyjadrenia o manželke princa Harryho často mení. Zatiaľ, čo v minulosti ju opisovala ako sebeckú, pred svadbou ju zasa opísala inými slovami, použila vyjadrenia ako očarujúca a silná žena.

Na kráľovskú svadbu, ktorá sa konala v máji, však Samantha pozvánku nedostala. Po boku Meghan Markleovej sa objavila len jej mama, Doria Ragland. Ona bola jedinou členkou rodiny z nevestinej strany, ktorá sa na obrad do kaplnky svätého Juraja na hrade Windsor dostala.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Meghan Markle

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...