Adriana Kučerová v lete doma nesedí! Už má za sebou splav, mieri na Sardíniu

Slovenská operná speváčka Adriana Kučerová trávi leto v prvom rade so svojimi synmi Ninom a Jonášom.

24.07.2018 14:00
Adriana Kučerová a Matej Drlička Foto:
Sopranistka Adriana Kučerová a jej partner Matej Drlička.
debata

„Leto chcem venovať hlavne detičkám, chcem im dopriať aj dovolenku a športové aktivity, ktoré sú v lete dostupné. Začiatkom leta sme boli napríklad na splave. Chcem s chlapcami chodiť veľa k vode, oni sa na vodičku vždy nesmierne tešia. Pôjdeme aj k mojim rodičom, tí majú zas bazén a určite sa vyberieme aj k moru,“ vymenovala.

S priateľom v lete najradšej navštevujú európske moria. Tentokrát stavili na Korziku a Sardíniu. „Na Sardínii som síce už bola, ale s detičkami to je už také iné. Keď som ich ešte nemala, veľmi rada som cestovala a objavovala nové zákutia, nevydržala som ani jeden deň bez toho, aby som si nespravila nejaký výlet. S detičkami je človek rád, keď môže stráviť aj celý deň na pláži a trošku si s nimi oddýchnuť,“ priznala známa diva.

Voľné chvíle s najbližšími si však bude musieť spestriť aj prácou. „V podstate som si už aj zvykla, že každé leto na každú dovolenku pribalím dvoje, troje nôt, klavírnych výťahov. To už je taký štandard a asi sa toho len tak nezbavím. Ale je to aj dobre, lebo keď sa stále musím učiť niečo nové, udržiavam si aspoň hlavičku v študijnom móde,“ uznala 42-ročná rodáčka z Lučenca.

Toto leto bude musieť zvládnuť dokonca až dve nové naštudovania. „V auguste budeme mať s Paľkom Bršlíkom koncert na Viva Musica!, kde budeme spievať skladby z West Side Story, čo je pre mňa niečo celkom nové a po lete sa chystáme spolu zas do Tasmánie, kde nás čaká Rómeo a Júlia. Aj to je pre mňa úplne nová opera, takže leto mám vlastne celkom študijné,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #Adriana Kučerová

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...