Demi Lovato sa údajne predávkovala heroínom, leží v nemocnici

Fanúšikovia zostali v šoku! Demi Lovato (25) sa podľa portálu TMZ predávkovala drogami a leží v jednej z nemocníc v Los Angeles.

25.07.2018 08:51
Speváčka Demi Lovato na archívnom zábere. Foto: ,
Speváčka Demi Lovato na archívnom zábere.
debata (9)

V nemocnici sa o ňu v týchto chvíľach starajú potom, čo bola v utorok do jej domu na „Laurel View Drive“ privolaná záchranka. Tu bola niekdajšia „Disney Star“ nájdená záchranármi v bezvedomí potom, ako sa údajne predávkovala heroínom, uvádza stránka TMZ.

Americká speváčka je už pri vedomí v spoločnosti svojej rodiny. V oficiálnom vyhlásení o tom informoval jej zástupca. „Demi je pri vedomí a so svojou rodinou, ktorá by rada všetkým vyjadrila vďaku za lásku, modlitby a podporu,“ uviedol s tým, že niektoré informácie, ktoré sa objavili v médiách, nie sú pravdivé a rodina žiada verejnosť o rešpektovanie súkromia. Neuviedol však, čo viedlo k hospitalizácii 25-ročnej rodáčky z Albuquerque v Novom Mexiku.

S drogami bojovala slávna speváčka už niekoľko rokov aj v minulosti, po niekoľkých liečeniach sa jej podarilo bez drog vydržať 6 rokov. Okrem závislosti od drog zápasila s psychickými problémami aj s poruchami príjmu potravy.

O speváčku si okrem rodiny robia starosti aj jej fanúšikovia, ktorých má na Instagrame takmer 70 miliónov. Ich odkazy znejú povzbudivo a želajú svojej obľúbenej hviezde skoré uzdravenie a silu v boji so závislosťou.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Lovato #heroín

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...